Hein Braat in concert

Hein Braat bereikt wereldwijd duizenden mensen met het zingen (chanten) van zijn prachtige mantra's. Zijn stemgeluid is zuiver, warm en de klanken worden ontvangen op zielsniveau. Mantra's zijn gewijde teksten in Sanskriet; de oudste klassieke taal uit India. Het is het goddelijke geluid dat is opgevangen en vertaald in mensentaal en het kent een eeuwenoude traditie. 

Kali mantra Hein BraatTijdens het concert neemt de stem van Hein je mee op een boeiende reis door de chakra's. Mogelijk ervaar je effect van de trillingen die de klanken geven. Na de pauze zal yogadocente Marlies Verdonk samen met Hein zingen. De samenzang van Hein en Marlies is zeer harmonieus en als de mannelijke en vrouwelijke stem bij elkaar komen ontstaat er een liefdevol samenspel van  klanken. De gekozen mantra's zijn met zorg en toewijding gecomponeerd. Ze vormen een weerspiegeling van het ongepolijste oergeluid van de man met het zachte, liefdevolle geluid van de vrouw.

Deze bijzondere middagen kun je ervaren dat het zingen van mantra's niet alleen een emotioneel en mentaal effect kan hebben maar dat er ook een lichamelijke reactie kan zijn. Mantra is een middel om het denken te stoppen, een manier om voorbij het denken te raken en tot meditatie te komen. Het zingen (chanten) van mantra's is een meditatietechniek.
 
Hein: 'Het is inzicht krijgen en bewust worden van de mystieke essentie van de grote wereldreligies. Gewaarwording van Licht, Liefde en Eenheid'.

Concerten

Concert datum:

Aanvangstijd concert:

Locatie:

28 juni 2015

 

Eendrachtstraat, Vlaardingen
Informatie: m.j.s.broek@hetnet.nl

19 juli 2015 13.30 uur inloop met koffie & thee

De Munnikhof - Piramide aan de Waal
Website: www.munnikhof.nl 
Bijdrage € 15,- (voorverkoop € 12,50) 

Adres:
Munnikhofsestraat 28
6691 HH   Gendt, Gelderland

11 oktober 2015 15.00 uur inloop met koffie & thee Deventer
Locatie wordt z.s.m. mogelijk bekend gemaakt.
December 2015 Inloop: 14.00 uur
Aanvangstijd: 14.30 uur
Samaya, de Kapel te Werkhoven (nabij Utrecht)
Entreeprijs: € 25,= (inclusief koffie of thee)

 

Contact en aanmelden: spiritueleplekken@outlook.com
Spirituele plekken is onderdeel van Fascinerend.nl 


Menu